• CAREER

  Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the TU/e Contest by uploading your C.V. and share it directly with partners of own your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

  Junior Consultant in Smart Industry (I4.0)

  Are you interested in an innovative work environment to jumpstart your career with themes like Smart Industry, Industrial Internet of Things, and Industry 4.0? Take this chance to develop yourself as Junior Consultant! Your role as Junior Consultant at Atos As a Junior Consultant, you are intensely involved in analyzing, improving, and implementing processes, solutions, and products. You unroll these activities in the areas of product development and manufacturing. After a phase of orientation with significant room to explore, you choose your area of expertise to pursuit within I4.0 (Industry 4.0). For instance, MES/MOMS (Manufacturing Execution Systems/ Manufacturing Operations Management Solutions), PLM (Product Lifecycle Management) and or IIoT (Industrial Internet of Things) solutions. Due to your active role in the definition and implementation process, you learn how I4.0 solutions support (production)processes. You will gain experience in production companies and one or more products. On top of this you will also learn about specific information exchange between these I4.0 products. Most of the time you are working in customer projects with different forms of collaboration and disciplines.
  Read more

  Junior Infrastructuur Specialist

  Weet jij wensen van klanten te vertalen naar een ICT-infrastructuur? Jouw rol als Junior Infrastructuur Specialist bij Atos De functietitel zegt het eigenlijk al; bij jou draait alles om de ICT-infrastructuur. Wil je graag alles leren op het gebied van cloud computing, virtualisatie, high availability oplossingen, disaster recovery, green datacenters en IPv6? Dan is deze functie wat voor jou! Als Junior Infrastructuur Specialist leer je alles op het gebied van ICT Infrastructuur zoals Netwerken (Cisco), Operating Systems (Microsoft, Unix, Linux) en virtualisatie technieken zoals Citrix, VMWare en Microsoft Azure en natuurlijk (EMC) Storage. Deze vacature staat open in Amstelveen, Eindhoven, Zoetermeer en Groningen
  Read more

  Junior Data Scientist

  Voel jij je thuis binnen de Big Data en de daarbij behorende analyses? Jouw rol als Junior Data Scientist bij Atos Als Junior Data Scientist ben je bezig met het verkrijgen van inzichten vanuit beschikbare data van organisaties. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat je als Junior Data Scientist duidelijke opdrachten krijgt vanuit een manager of collega Data Scientists, ben je zelf een onderzoeker of detective, die zelfstandig zijn pad zoekt om resultaten te bereiken. Deze vacature staat open in Amstelveen, Eindhoven en Zoetermeer
  Read more

  Junior Big Data Engineer

  Zorg jij voor de fundering voor het werk van onze Data Scientists? Jouw rol als Junior Big Data Engineer bij Atos: Als Junior (Big) Data Engineer ben je vooral bezig met het verzamelen en verwerken van data op grote schaal. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair Big Data project team. Jouw verantwoordelijkheid is om gestructureerde en ongestructureerde data te transformeren in een vorm die klaar en bruikbaar is voor de analyse door een collega Data Scientist. Deze vacature staat open in Amstelveen, Groningen en Zoetermeer
  Read more

  Junior BI Consultant

  Graag aan de slag gaan met BI projecten dan is deze startersfunctie bij Atos iets voor jou! Jouw rol als Junior Business Intelligence Consultant bij Atos Op basis van bedrijfsdoelstellingen en informatiebehoeften ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en inrichten van BI-omgevingen, daarbij help je gebruikers om de BI-omgeving te leren kennen. Door middel van gesprekken met managers en business analisten bepaal je de informatiebehoeften die zij hebben en ondersteun je hen door de juiste oplossingen te formuleren en implementeren. Je bent onderdeel van een netwerk van enthousiaste professionals die hun kennis graag met je delen. Samen zorgen we ervoor dat je kennis en ervaring blijft groeien. Deze vacature staat open in Amstelveen, Eindhoven en Zoetermeer
  Read more

  Adviseur gebiedseconomie

  Binnen een team van enthousiaste mensen richt jij je, op het ruimtelijk-financieel adviseren in stedelijke- en landelijke gebied. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen rol uitdagend en interessant te maken. Vanuit deze rol geef je mede vorm aan het anders denken over verdienmodellen. Als kostendeskundige maak je onderdeel uit van het team ruimte. Het team ruimte bestaat uit diverse disciplines, planologen, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, ecologen, risicomanagers. Je collega’s zijn teamplayers die over hun grenzen heen kijken, in projecten meedenken en kritische vragen durven te stellen. Wij verwachten dat ook van jou. Je vindt het ook een uitdaging om mee te denken in kostentechnische vraagstukken, zowel gericht op realisatie als beheer- en instandhouding. Wij zoeken bij voorkeur iemand die affiniteit en ervaring heeft met kostendeskundigheid op het gebied van gebiedsontwikkeling, HBO/universitair niveau. Heb jij een flexibele en resultaatgerichte werkhouding, ben je oprecht nieuwsgierig en vind je het leuk om te streven naar innovatie en kansen te signaleren dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
  Read more

  Beheerder openbare ruimte met affiniteit voor kosten

  Binnen een team van enthousiaste mensen richt jij je, op het vakinhoudelijk adviseren van projecten op gebied van beheer van de openbare ruimte. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen rol uitdagend en interessant te maken. Vanuit deze rol geef je mede vorm aan onze nieuwste ontwikkeling “adaptief beheer”. Beheer op basis van functie, gebruik, beleving en inrichting. Beheren is niet alleen in stand houden, ook vernieuwingen van de openbare ruimte behoren tot het werkveld. Een belangrijk onderdeel is het inzichtelijk maken van beheer- en realisatiekosten op diverse schaalniveaus. Wij zoeken bij voorkeur iemand die ervaring heeft met kostendeskundigheid op het gebied van beheer en realisatie openbare ruimte, HBO/universitair niveau. Heb jij een flexibele en resultaatgerichte werkhouding en praktische kennis van beheer openbare ruimte? Ben je oprecht nieuwsgierig, klantgericht en vind je het leuk om te streven naar innovatie en kansen te signaleren dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
  Read more

  Adviseur Geo Informatie

  Binnen een team van enthousiaste mensen richt jij je op het inwinnen, verwerken en structureren van geografische informatie in GIS projecten. We werken in een groot team aan leuke integrale projecten waarbij we voortdurend kijken hoe we GIS data optimaal kunnen inzetten in de projecten. Wat wij vragen: - Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau - Ruimtelijke of technisch georiënteerde opleiding - Ervaring met geografische data - Ervaring met ArcGIS geeft je een voorsprong - Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding op het vakgebied zoals Geo-ICT of GIS - Je vindt het leuk om in een team te werken - Je werkt nauwkeurig en gestructureerd Wat wij verwachten is een positieve instelling en de drive om er samen een succes van te maken.
  Read more

  Trainee Patent Attorney

  Met cliënten bepreek je de laatste resultaten op het gebied van R&D. Je adviseert op basis hiervan hoe het intellectueel-eigendomsrecht toepasbaar is en verzorgt de uitvoering van de gekozen stappen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opstellen van octrooiaanvragen. Daarbij leg je in zorgvuldig gekozen bewoordingen de geclaimde uitvinding vast. Wetenschap en techniek, recht, taal en consultancy: meerdere disciplines in één beroep vertegenwoordigd. Je kijkt mee in de keukens van de innovatie, adviseert betreffende (on)gunstige richtingen in R&D en bouwt een IE-portefeuille op voor je cliënten. Je onderneemt waar nodig actie tegen inbreuk of tegen octrooirechten van concurrenten van cliënten waar ook ter wereld. Een intensief intern en extern opleidingstraject stelt je in staat om in 3 tot 4 jaar tijd Nederlands en Europees octrooigemachtigde te worden.
  Read more

  Junior Mechanical Engineer Installatietechniek

  Is het oplossen van internationale en complexe werktuigkundige vraagstukken voor de bouw- en industriële omgeving jouw passie? Dan ben jij de engineer met specialisatie installatietechniek waarnaar wij op zoek zijn om ons team te versterken! Als Junior Mechanical Engineer zullen we je, in combinatie met je advies- en engineeringactiviteiten, uitdagen om je kennis over BIM / Revit toe te passen in onze projecten. Wij nodigen je uit om je persoonlijke reis met ons te beginnen en uit te vinden welke weg je wilt volgen. Het is onze taak jou de mogelijkheden te bieden om je kennis verder uit te bouwen.
  Read more